faktordertig ontwerpt en begeleidt architectuur-, stads- en interieurprojecten. En dat voor particuliere, professionele en publieke klanten. We ontwerpen voor de meerwaardezoeker die net als ons leefbaarheid en duurzaamheid wil combineren met esthetiek. Zo maken we het verschil voor de gebruiker, de volgende generatie én de omgeving.

Deel jij onze ambitie?
Kom eens bij ons op de koffie

 

BOUWPROJECTEN

architectuur — interieur — urbanisme

faktordertig werkt je project uit van steen tot stoel. We zetten ons rond de tafel en vertalen jouw visie en wensen met de nodige finesse naar een slim en huiselijk ontwerp. Stap voor stap krijgt je project een ziel.
Van ontwerp tot uitvoering waken we over de kwaliteit van het project. We kiezen hierbij voor weldoordachte materialen, bouwmethodes en partners die onze filosofie delen.

 

ONTWERPEND ONDERZOEK

adviesverlening — haalbaarheidsstudie — opmaak programma van eisen

Wie een bouwproject start, brengt eerst de mogelijkheden in kaart.
Wij begeleiden je graag tijdens het voortraject, bekijken wat er haalbaar is en vertalen je noden en wensen naar een werkbaar programma van eisen.

 

PROCESBEGELEIDING

project -en procesmanagement

Als professionele bouwer ontbreekt het je soms aan inzicht, strategie en structuur om een project op de rails te zetten. faktordertig weet van aanpakken en denkt proactief mee.
We ondersteunen je door de nodige structuren op te zetten voor een vlot en efficiënt bouwproces. Is er versterking nodig? Dan duiken we in ons uitgebreide netwerk van partners en experten.